Primavera Sound, un festival compromès amb la lluita contra el canvi climàtic

Primavera Sound, un festival compromès amb la lluita contra el canvi climàtic

Primavera Sound és un esdeveniment neutre en emissions per quart any consecutiu. Una vegada finalitzat el càlcul de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle de l’edició 2018 del Primavera Sound  les ha compensat amb Clean CO2.

Des del 2011, el Primavera Sound comptabilitza la seva petjada de carboni, i des de l’any 2015  les compensa mitjançant projectes de reducció d’emissions de la cartera de Clean CO2, convertint-se com esdeveniment neutre en emissions.

Per l’edició de l’any 2018 ha tancat un acord de col·laboració amb la compra de 368 crèdits de CO2 del Madre de Dios REED Project, un projecte de gestió forestal sostenible desenvolupat a l’Amazonia peruana. El projecte redueix 659.793 tones de CO2 cada any, augmenta les oportunitats d’ocupació locals arribant a superar els 100 treballadors en contractes temporals, destina recursos econòmics amb medicaments bàsics i dona suport en campanyes contra el Dengue entre d’altres beneficis.

Finalment, com a garantia de la compensació d’emissions realitzada durant l’edició del Primavera Sound ha obtingut el Certificat i el Segell de Clean CO2 amb codi QR que dirigeix a una aplicació divulgativa personalitzada amb informació i imatges del projecte, un vídeo divulgatiu, informació del càlcul i compensació de la petjada.