PortAventura World inaugurarà Colorado Creek, el seu primer hotel Clean CO2

PortAventura World inaugurarà Colorado Creek, el seu primer hotel Clean CO2

Després de la seva obertura, Colorado Creek serà el primer hotel del resort neutre en emissions. Aquesta és una línia estratègica impulsada per PortAventura World, que serà estesa a altres establiments del resort per minimitzar la seva petjada de carboni.

Aquesta iniciativa arrenca calculant la petjada de carboni de l’activitat i compensant les emissions GEH associades, convertint així a l’hotel en el primer establiment neutre en carboni de PortAventura World. A través de la certificació Clean CO2, PortAventura World compensarà les emissions mitjançant la compra de crèdits de carboni VER (Verified Emission Reductions) en projectes per a la millora del medi ambient i l’entorn social. En aquest sentit, el 2019 es contribuirà al projecte Malawi Borehole.

Aquest projecte consisteix en la rehabilitació de pous en comunitats locals de Malawi per subministrar amb aigua potable a 450.000 persones, ja que pràcticament la meitat de la població rural viu sense accés a la mateixa i només bullint l’aigua asseguren seu sanejament.

El desenvolupament del projecte “Malawi Borehole Project” aporta una reducció 10.000 tones de CO2 cada any en evitar la crema de fusta pel sanejament de l’aigua, redueix malalties disminuir la quantitat de contaminants en l’interior dels habitatges i l’anul·lació de contaminants i bacteris potencialment letals de l’aigua contaminada i proporciona llocs de treball, entre d’altres.

Compromesos a canviar el futur La progressiva reducció de la petjada de carboni en l’activitat de PortAventura World forma part del seu ambiciós pla estratègic de sostenibilitat. Així, amb aquesta acció, l’empresa s’implica directament amb l’objectiu número 13 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), “Acció pel clima” i obté el certificat Clean CO2 acreditant la seva neutralitat.