Unidad Editorial aposta perquè els seus esdeveniments siguin neutres en carboni

Unidad Editorial aposta perquè els seus esdeveniments siguin neutres en carboni

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, els diaris ‘El Mundo’, ‘Marca’ i ‘Expansión’ organitzen l’esdeveniment “Aliances per a un Món Sostenible“, en el qual reuneixen a algunes de les grans companyies nacionals que venen mostrant les millors pràctiques en sostenibilitat, així com a diversos dels principals experts en la matèria. L’objectiu d’aquesta edició és valorar el poder transformador d’aliances econòmiques, socials i ambientals i el seu impacte en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

Unidad Editorial, editora de les esmentades capçaleres, conscient de que qualsevol esdeveniment generarà una petjada ecològica, pren la determinació d’avaluar el seu impacte ambiental sobre el canvi climàtic i compensar-ho. Ha calculat les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle generades per la celebració de la conferència i les ha compensat mitjançant un projecte de reducció de la cartera de Clean CO2.

S’ha tancat un acord de col·laboració entre Unidad Editorial i Mare de Déu REED Project, un projecte de gestió forestal sostenible desenvolupat a l’Amazònia peruana. El projecte redueix 659.793 tones de CO2 cada any, augmenta les oportunitats d’ocupació locals arribant a superar els 100 treballadors en contractes temporals, destina recursos econòmics amb medicaments bàsics i dona suport a campanyes contra el Dengue entre d’altres beneficis.

Finalment, com a garantia de la compensació d’emissions realitzada, Unitat Editorial ha obtingut el Certificat acreditatiu i el Segell Clean CO2, a través del qual es pot accedir a una microsite personalitzada amb tota la informació relativa al càlcul i compensació de la petjada de carboni de l’esdeveniment.