MÓN MILLOR, la jornada de les empreses compromeses amb el món, és neutre en emissions

MÓN MILLOR, la jornada de les empreses compromeses amb el món, és neutre en emissions

Avui, dia 10 de juliol, SER Catalunya organitza, al CCCB, “Món Millor”, una jornada on s’escoltaran els millors experts en responsabilitat social del nostre país i compartiran diferents experiències d’èxit de diferents empreses que han integrat l’RSC a la seva estratègia de negoci.

SER Catalunya, conscient del fet que qualsevol esdeveniment genera una petjada de carboni, pren la decisió d’avaluar el seu impacte ambiental sobre el canvi climàtic. Ho fa calculant les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle que genera la conferencia i compensant-les mitjançant un projecte de reducció de la cartera de projectes de Clean CO2.

Amb tot això, s’ha tancat un acord de col·laboració entre SER Catalunya i Mariposas Hydroelectric Project, un projecte de generació d’energia hidroelèctrica desenvolupat a la comuna de Sant Clemente a Xile. El projecte redueix 21.000 tones de CO2 cada any, augmenta les oportunitats de treball i dinamitza l’economia local, amb 250 llocs de treball durant la fase de construcció i 5 llocs de treball permanents, subministra energia neta a la xarxa elèctrica de Xile, entre altres beneficis.

Finalment, com a garantia de la compensació d’emissions realitzada, SER Catalunya ha obtingut el certificat acreditatiu i el segell Clean CO2, que certifiquen a “Món Millor” com un esdeveniment neutre en emissions.