Esteve compensa part de la seva petjada de carboni per segon any consecutiu

Esteve compensa part de la seva petjada de carboni per segon any consecutiu

Amb ferm compromís amb la sostenibilitat, Esteve calcula de la petjada de carboni des de l’any 2015. I ara, per segon any consecutiu, Esteve fa un pas més i compensa una part de les emissions de CO2 generades per la seva activitat durant l’any 2018.

El càlcul i la compensació formen part del compromís amb la lluita contra el canvi climàtic de la pròpia entitat, juntament amb mesures de reducció d’emissions que apliquen dins l’organització.

La compensació de les emissions de GEH de l’any 2018 d’ Esteve s’ha efectuat mitjançant la compra de 665 crèdits de carboni d’un projecte de producció d’energia solar a  la Xina de la cartera de Clean CO2

El projecte, s’anomena “Qinghai Delingha Xiehe”, es troba ubicat a l’oest de la ciutat de Delingha, província de Qinghai, P.R. de la Xina. La capacitat total instal·lada és de 40,0831 MWp. S’estima que la mitjana d’electricitat anual generada és d’aproximadament 63,30949 GWh. L’electricitat generada pel projecte es subministra a Northwest Xina Power Grid (NWPG). Aconseguirà reduccions d’emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) de 54.247 tCO2e anuals amb un total de GEH de 379.729 tCO2e durant la vida del projecte. Es tracta d’un projecte certificat sota l’estàndard GS (The Gold Standard).

Gràcies a aquest projecte es redueixen els danys causats per la mineria del carbó, es contribueix al desenvolupament econòmic i social de la regió a través de la creació d’oportunitats d’ocupació, s’incrementa el valor del sòl on s’ubica el projecte i es millora del servei de subministrament elèctric.

Amb aquesta acció, Esteve ha aconseguit el Certificat i Segell Clean CO2 Certified, com acreditació de l’acció realitzada.