uRock, la consultora compromesa amb la millora de les organitzacions a través de les persones i el medi ambient

uRock, la consultora compromesa amb la millora de les organitzacions a través de les persones i el medi ambient

uRock, la consultora especialitzada en l’aplicació orientada a resultats de la intel·ligència emocional a l’empresa, acaba de rebre el certificat Clean CO2 i el segell Clean CO2 Certified expedit per Lavola, experts estatals en l’impuls de la sostenibilitat mediambiental.

uRock, que porta més de 10 anys operant amb mitjanes i grans empreses ajudant a la transformació de les organitzacions gràcies a la transformació de les persones, fa patent amb aquest certificat el seu compromís amb la societat i la lluita contra el canvi climàtic.

Entre els valors de uRock destaquen el compromís, l’honestedat i la coherència, és per això que, en el seu afany d’esdevenir un exemple d’organització compromesa amb la satisfacció i el benestar de les persones, no només a nivell social sinó també a nivell ecològic i mediambiental, ha decidit apostar per neutralitzar les emissions de CO2 generades per la seva activitat durant l’any 2017.

Les emissions de CO2 de uRock generades el 2017 (2,36 tCO2i) provinents principalment de desplaçaments en transport privat terrestre han estat compensades contribuint al projecte d’energia eòlica Andra Pradesh desenvolupat a l’Índia i certificat per Verified Carbon Standard. El projecte Andra Pradesh instal turbines Suzlon per una capacitat instal·lada total de 4.2 MW contribuint a la reducció d’emissions d’efecte hivernacle mitjançant l’ús de recursos renovables (energia eòlica) per a la generació d’una energia que d’altra manera s’hauria generat en les centrals tèrmiques, utilitzant combustibles fòssils.

El projecte genera una mitjana anual de 8.462 MWh d’energia renovable, la qual cosa permet una reducció d’emissions de 8.152 tCO2i a l’any provinents d’empreses del mateix o altres països compromeses amb aquest tema com és el cas de uRock. Aquest tipus de projectes augmenten també les oportunitats de treball i ajuden al desenvolupament social i econòmic de la zona on es desenvolupen. Aquest protocol de compensació d’emissions entre empreses i projectes sostenibles ha estat realitzat i certificat per l’empresa Lavola.

uRock fa patent d’aquesta manera el seu compromís amb la societat des de les seves diferents vessants. Un compromís que pretén seguir desenvolupant en anys successius per contribuir amb petits gestos a crear un món millor.