La participació de l’Institut Humboldt a la COP21 és neutra en emissions

humboldt cop21L’Institut Humboldt participa a la COP21 de Paris com a part de la delegació del Govern de Colòmbia que assisteix a aquesta transcendental cimera internacional sobre canvi climàtic.

D’acord amb la seva vocació de ser referent en l’Àmbit mediambiental colombià i internacional, i coherent amb la seva política per mitigar els efectes del canvi climàtic, la comitiva de l’Institut Humboldt a la COP21 compensarà, a través de la plataforma Clean CO2, totes les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) generades pel desplaçament i estada en aquest esdeveniment, així com aquelles relacionades amb l’estand institucional que tindran en l’esdeveniment paral·lel Sustainable Innovation Forum, convertint-se d’aquesta manera en una delegació neutra climàticament. Amb la compensació de les emissions, l’Institut Humboldt dóna suport a un projecte d’energies netes i de conservació de recursos a Antioquia.

humboldtAmb aquesta acció, l’Institut Humboldt ha aconseguit el Certificat i el Segell Clean CO2 Certified, que garanteixen la compensació d’emissions efectuada. La lectura del codi QR amb un telèfon mòbil o la introducció del número de registre del certificat a la pàgina web de Clean CO2 dirigeixen a aquesta APP divulgativa.