Els viatges de Incentives Barcelona, compensen

incentives bcn

Incentives Barcelona és una agència de viatges fundada l’any 2002, amb seu a Barcelona. Ofereix serveis de viatges, esdeveniments sostenibles i de recerca de localitzacions adequades per a realitzar sessions de fotografia o rodatge (location scouting).

L’any 2014 Incentives Barcelona va decidir aportar el seu gra de sorra a la lluita contra el canvi climàtic, mitjançant la neutralització de les emissions dels seus propis viatges corporatius realitzats el 2013. Aquest any ha donat continuïtat a aquesta acció, calculant i neutralitzant la petjada de carboni de tots els viatges corporatius en avió realitzats el 2014, amb el suport tècnic de Lavola.

Les emissions generades pels viatges corporatius en avió de 2014 ascendeixen a 1 tCO2e. Incentives Barcelona ha compensat aquestes emissions contribuint al projecte de canvi de combustible Argibem, Sao Sebastiao i VulcA?o, desenvolupat al Brasil i certificat per Verified Carbon Standard i Socialcarbon. El projecte consisteix en la substitució de combustibles fòssils per biomassa renovable per a alimentar els forns de tres empreses productores de ceràmica de la zona de l’Estat de Rio de Janeiro. A més de reduir emissions de CO2, el projecte contribueix a la reforestació de l’entorn i a la reutilització de residus. També comporta beneficis socials, generant nous llocs de treball per a dones i persones discapacitades, col·laborant en una ONG local que dóna suport a malalts de SIDA i contribuint a la compra d’un camió cisterna de gestió i tractament d’aigua per a donar suport a l’hospital local i a escoles amb accés complicat a l’aigua.

incentives QRIncentives Barcelona ha obtingut el certificat Clean CO2 que garanteix la compensació d’emissions efectuada, i el Segell Clean CO2 Certified amb codi QR que dóna accés a una APP divulgativa.