El Global Eco Forum 2015 será neutro en emisiones

baner-global-eco-forum

El Recinto Modernista Sant Pau de Barcelona, acoge del 22 al 23 de octubre de 2015 el Global Eco Forum, un evento paralelo oficial de la COP21. Con una participación de 250 asistentes, el Forum reunirá empresas, políticos, directivos, empresarios, emprendedores, investigadores, expertos, técnicos y público general interesado en sostenibilidad, para hablar sobre energía urbana y cambio climático.

La celebració del Global Eco Fòrum generarà 100 tones de CO2 equivalents (tCO2e) degut al consum energètic de les instal·lacions, els desplaçaments dels 250 assistents, el servei de càtering i els materials de comunicació produïts (bolígrafs, acreditacions, pòsters, etc.).

Eco-union, en col·laboració amb Lavola, ha neutralitzat l’impacte ambiental del Global Eco Forum 2015 invertint en el projecte d’energia eòlica Bandirma-3 desenvolupat a Turquia i verificat amb Gold Standard. El projecte redueix emissions de gasos amb efecte d’hivernacle gràcies a la generació d’energia eòlica per a produir electricitat renovable. El projecte no només té un impacte positiu sobre el medi ambient, si no també en les comunitats locals properes a la zona on es desenvolupa.

EV000120150046_Segell_QR_CleanCO2 - 1 imatge - copia comprimitEl Global Eco Forum 2105 ha obtingut el Certificat Clean CO2 com a garantia de la neutralitat en emissions i el Segell Clean CO2 Certified amb codi QR que permet accedir a aquesta APP divulgativa.