Caixabank, con un gran compromiso con el clima, compensa sus emisiones con Clean CO2

logocaixabankboCaixabank ha calculado y compensado las emisiones de CO2 generadas durante el 2015 dando continuidad a la estrategia de carbono que se lleva a cabo des del año 2009 por la organización, en coherencia con su compromiso con la sostenibilidad y el entorno en la lucha contra el cambio climático.

Las emisiones de carbono de Caixabank se han calculado según la ISO14064-1:2012 y con el GHG Protocol. Con el cálculo se ha tenido en cuenta las principales actividades llevadas a cabo por la organización durante el año 2015.

Caixabank ha compensat 20.239 tones de CO2, corresponents als abastos 1 i 2, a través del servei de compensació de carboni Clean CO2 de Lavola. La compensació s’ha realitzat amb el finançament del  projecte ‘REDD+ Project in Brazil Nut Forests’ de reducció d’emissions al Perú.

Es tracta d’un projecte compromès a la protecció de 300 hectàrees de selva tropical de l’Amazònia al departament de Madre de Dios. A banda de reduir l’impacte ambiental, també compta un fort component social, ja que augmenta el desenvolupament econòmic de les concessions de nous a Brasil, tot construint una planta moderna processadora de nous a Brasil, millorant l’accés als mercats internacionals, i creant nous llocs de treball.

Com a garantia de la compensació d’emissions realitzada, Caixabank ha obtingut el certificat i el segell ‘Clean CO2 Certified’ amb codi QR, que permet accedir a una APP amb informació personalitzada de la compensació d’emissions de l’organització.

Lavola, a través de la seva marca de gestió i compensació de carboni Clean CO2, ha aportat l’expertesa en canvi climàtic per al càlcul i compensació d’emissions i ha assessorat a l’entitat en la tramitació de la documentació del (CDP), l’únic sistema global de comunicació ambiental corporativa on les puntuacions s’han publicat al Dow Jones.

Deja un comentario

Your email address will not be published.