Privalore, the first real estate developer that builds healthy and neutral housing with Clean CO2

PRIVALOREPrivalore is a new way to understand the real estate sector. It is the first national real estate developer that allows clients to invest online in the construction of healthy buildings that include measures to reduce their environmental impact.

La promotora immobiliària, conscienciada preservar el medi ambient, calcula i compensa les emissions de CO2 generades durant el procés de la construcció i també té en compte el tipus de materials utilitzats en cadascun dels seus habitatges. Les tCO2e generades es neutralitzen contribuint en el projecte Maguary Ceramic Fuel Switching Project, desenvolupat a la fàbrica de Ceràmica Maguary al Brasil i que fa ús de la biomassa renovable procedent de fusta de Algaroba com a combustible dels forns de ceràmica davant de biomassa no renovable utilitzada anteriorment que era fusta nativa obtinguda de la desforestació del bioma Caatinga. El projecte contribueix al desenvolupament social a part de la protecció del medi ambient, fent donacions de material de construcció als membres de la comunitat.

D’aquesta els manera, els habitatges aconsegueixen el Certificat i el Segell Clean CO2 Certified, que garanteix la compensació de les emissions efectuada i els acredita com a habitatges neutres en emissions. La lectura del codi QR amb telèfon mòbil o la introducció del número de registre del certificat a la pàgina web de Clean CO2, us dirigeix a la APP divulgativa que conté fotografies i informació del projecte Maguary Ceramic Fuel Switching Project, un vídeo divulgatiu dels avantatges de la compensació d’emissions i altra informació rellevant.

Amb aquesta acció Privalore s’ha convertit en una empresa pionera en el món immobiliari que ofereix habitatges neutres en emissions de CO2. La firma és respectuosa amb l’entorn i contribueix en la lluita contra el canvi climàtic.