Petra reaffirms its commitment to climate change

petra_cleanco2-485x278Petra was the first restaurant in Barcelona neutral in emissions. In this way, by keeping the initiative launched in 2014 active, the organization has compensated the emissions generated by its activity during 2016 with Clean CO2.

Un any més el Petra ha calculat la petjada de carboni vinculada amb la seva activitat, s’han tingut en compte les emissions generades pel consum de gas natural i energia elèctrica. Fent un pas més, ha compensat les 16,53 tCO2e  generades fent una contribució al projecte de gestió forestal desenvolupat a Colòmbia. El projecte contribueix a la conservació de la biodiversitat i els recursos hídrics del Valle de Aburrá on els accelerats nivells de desforestació van posar en perill l’existència dels boscos tropicals humits. El projecte, a part de reduir l’impacte ambiental també aporta beneficis socials, com, la creació de llocs de treball estables i ben remunerats, i una millora de les condicions de vida de les comunitats locals garantint el subministrament d’aigua dolça.

Finalment el restaurant Petra, ha obtingut el certificat i segell ‘Clean CO2 Certified’ que garanteix la compensació efectuada.