Caixabank, with a strong commitment to the climate, has offset its emissions with Clean CO2

logocaixabankboCaixaBank has calculated and offset its CO2 emissions generated during 2015 continuing the carbon reduction strategy that started in 2009 by the organization. This is in line with its pledge to sustainability and the environment in the fight against change climate.

Caixabank carbon emissions’ have been calculated according to ISO14064-1:2012 and the GHG Protocol. The calculation took into account the main activities carried out by the organization during 2015.

Caixabank ha compensat 20.239 tones de CO2, corresponents als abastos 1 i 2, a través del servei de compensació de carboni Clean CO2 de Lavola. La compensació s’ha realitzat amb el finançament del  projecte ‘REDD+ Project in Brazil Nut Forests’ de reducció d’emissions al Perú.

Es tracta d’un projecte compromès a la protecció de 300 hectàrees de selva tropical de l’Amazònia al departament de Madre de Dios. A banda de reduir l’impacte ambiental, també compta un fort component social, ja que augmenta el desenvolupament econòmic de les concessions de nous a Brasil, tot construint una planta moderna processadora de nous a Brasil, millorant l’accés als mercats internacionals, i creant nous llocs de treball.

Com a garantia de la compensació d’emissions realitzada, Caixabank ha obtingut el certificat i el segell Clean CO2 Certified’ amb codi QR, que permet accedir a una APP amb informació personalitzada de la compensació d’emissions de l’organització.

Lavola, a través de la seva marca de gestió i compensació de carboni Clean CO2, ha aportat l’expertesa en canvi climàtic per al càlcul i compensació d’emissions i ha assessorat a l’entitat en la tramitació de la documentació del (CDP), l’únic sistema global de comunicació ambiental corporativa on les puntuacions s’han publicat al Dow Jones.