El RACC WRC dona las possibilitat de compensar les emissions de CO2 als seus assistents

El RACC WRC dona las possibilitat de compensar les emissions de CO2 als seus assistents

El RallyRACC Catalunya – Costa Daurada és conscient de l’impacte ambiental que genera i dins el marc del seu ferm compromís amb la sostenibilitat, cada any va aplicant mesures per reduir-lo, fet que ens va suposar el reconeixement de la FIA en matèria mediambiental en grau d’excel·lència.

En l’edició passada, es va calcular la petjada de carboni que genera la cursa i es va poder concloure que un 62,51% d’aquest impacte és generat pels desplaçaments del públic. És per aquest motiu que en la edició d’aquest any del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, posa a disposició dels assistents una eina on poder calcular i compensar la seva petjada de carboni de la serva participació RallyRACC Catalunya – Costa Daurada al en 4 senzills passos.

El assistents podran accedir al portal de compensació a través de la web del RACC WRC, des de la App oficial i així com en el punt d’informació del Service a Port Aventura.

Només cal que omplin les dades de transport utilitzat, origen i destí i s’obté un resultat de l’impatce en tones de CO2. Al final del procés, es pot entre una selecció de projectes per compensar la seva petjada de carboni, que aporten una reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i un gran valor social al lloc on es desenvolupen.

Tots els assistents al RallyRACC Catalunya – Costa Daurada que compensin la petjada de carboni rebran el certificat Clean CO2 que acredita  la seva condició de neutralitat i el seu compromís per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.