El Programa Coneguem els Nostres Parcs 2014-2015 és neutre en emissions

IMG_2720 copiaLa Diputació de Barcelona en coherència amb el seu compromís ferm amb la sostenibilitat, ha calculat, reduït i compensat les emissions del Programa Coneguem els Nostres Parcs 2014-2015 a través de la marca Clean CO2, convertint el programa en neutre en emissions.

En concret, ha compensat les emissions associades als desplaçaments derivats del programa i la producció de materials a través de la inversió en el projecte “GE Teobaldo Ceramic Project”. Projecte certificat per l’estàndard internacional VCS, que compta a més amb el certificat SOCIALCARBON, fet que assegura que el projecte a banda de reduir emissions de gasos amb efecte d’hivernacle causants del canvi climàtic,  contribueix positivament en la  sostenibilitat social i ambiental. Ubicat al Brasil, el projecte té per objectiu alimentar el forns d’una empresa de fabricació de ceràmica amb fonts de biomassa renovable (fusta procedent de la repoblació forestal i de residus de fusta ), en substitució a combustibles no renovables.

coneguemEl Programa Coneguem els Nostres Parcs 2014-2015 ha aconseguit el Certificat i el Segell Clean CO2 Certified, que acrediten la compensació d’emissions efectuada. La lectura del codi QR amb un telèfon mòbil o la introducció del número de registre a la pàgina web de Clean CO2 dirigeixen a aquesta APP divulgativa amb informació detallada de la compensació d’emissions efectuada.