Caixabank, amb un ferm compromís amb el clima compensa les seves emissions amb Clean CO2

logocaixabankboCaixabank ha calculat i compensat les emissions de CO2 generades durant el 2015 donant continuïtat a l’estratègia de gestió de carboni realitzada per l’organització des de l’any 2009, en coherència amb el seu compromís amb la sostenibilitat i l’entorn per fer front al canvi climàtic

Les emissions de carboni de Caixabank s’han calculat segons la ISO14064-1:2012 i amb el GHG Protocol. Amb el càlcul s’han tingut en compte les principals activitats dutes a terme per l’organització durant el 2015.

Caixabank ha compensat 20.239 tones de CO2, corresponents als abastos 1 i 2, a través del servei de compensació de carboni Clean CO2 de Lavola. La compensació s’ha realitzat amb el finançament del  projecte ‘REDD+ Project in Brazil Nut Forests’ de reducció d’emissions al Perú.

Es tracta d’un projecte compromès a la protecció de 300 hectàrees de selva tropical de l’Amazònia al departament de Madre de Dios. A banda de reduir l’impacte ambiental, també compta un fort component social, ja que augmenta el desenvolupament econòmic de les concessions de nous a Brasil, tot construint una planta moderna processadora de nous a Brasil, millorant l’accés als mercats internacionals, i creant nous llocs de treball.

Com a garantia de la compensació d’emissions realitzada, Caixabank ha obtingut el certificat i el segell ‘Clean CO2 Certified’ amb codi QR, que permet accedir a una APP amb informació personalitzada de la compensació d’emissions de l’organització.

Lavola, a través de la seva marca de gestió i compensació de carboni Clean CO2, ha aportat l’expertesa en canvi climàtic per al càlcul i compensació d’emissions i ha assessorat a l’entitat en la tramitació de la documentació del (CDP), l’únic sistema global de comunicació ambiental corporativa on les puntuacions s’han publicat al Dow Jones.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.